هل حسما
به این ادویه در هند، یعنی کشور مبدأ آن، «ملکه ادویه جات» گفته می شود. هل دارای طعمی قوی و تند است و با این حال می توان از آن برای افزایش طعم های شیرین استفاده کرد. دو نوع هل سبز و سیاه معمولاً در آشپزی هندی و هم چنین در سراسر جهان استفاده می شود.
در شیرینی پزی بیشتر از هل سبز استفاده می شود که طعم بسیار سبک و شیرینی دارد. این ادویه اغلب در دسرها و نوشیدنی های شیرین به کار می رود. از طرف دیگر، هل سیاه دارای طعم دودی بسیار قوی است، بنابراین اغلب در غذاهای تند و همراه با کاری استفاده می شود.
Description
Reviews (0)
Be the first to review “هل” لغو پاسخ
Shipping & Delivery
Related products
ادویه هندی
برای قیمت تماس بگیرید
ادویه سوسیس و کالباس
برای قیمت تماس بگیرید
ادویه پیتزا
برای قیمت تماس بگیرید
ادویه بریانی
برای قیمت تماس بگیرید
ادویه کاری
برای قیمت تماس بگیرید
ادوی پلوئی
برای قیمت تماس بگیرید
ادویه مرغ
برای قیمت تماس بگیرید
Reviews
There are no reviews yet.