ادویه پولبیبر حسما از خانواده فلفل است. در اصل خاستگاه این فلفل به شهر حلب سوریه برمی گردد و در عربی به فلفل حلب شهرت دارد. بعد این فلفل وارد ترکیه شد و از آنجا هم کم کم بخشی از غذای سایر کشورها شد. در ایران هم این فلفل یکی از ادویه های محبوب برای پخت غذاهای گوشتی و گیاهی است.
اما پولبیبر حسما چیست؟ پول بیبر یک نوع فلفل است که پس از رسیدن به رنگ قرمز تیره در می آید. معمولاً این فلفل را خشک می کنند و سپس آن را آسیاب می کنند و به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف استفاده می کنند.
ظاهر پولبیبر حسما و بافت گوشتی آن شبیه به فلفل دلمه ای است. در غذاهای خاورمیانه ای و مدیترانه ای رواج زیادی دارد. این فلفل به صورت خشک شده مصرف می شود و طعم آن تند است. اما تندی ادویه پولبیبر ملایم است و تقریباً چیزی شبیه به طعم زیره دارد.
بیشتر افراد در غذاهایی که در دستور آن ها زیره آورده شده از پولبیبر حسما استفاده می کنند. برخی از افراد این فلفل را به صورت ورقه ای برش می زنند و به آن نمک و روغن می زنند و بعد آن را خشک می کنند و در نهایت ادویه کمی طعم نمک می دهد و براق و چرب است.
فلفل پولبیبر در مناطق مختلف دنیا اسم های متفاوتی دارد. در ترکیه این فلفل را با اسم های دیگری از قبیل اورفا بیبر و فلفل ایزوت میشناسند. طرز تهیه ادویه پولبیبر در همه جای دنیا یکسان نیست. در برخی از مناطق این بیبر با دانه است و با همین دانه آسیاب میشود در صورتی که برخی پول بیبرها دانه بسیار کمی دارند و یا اینکه کلاً فاقد دانه هستند، اگر میخواهید بدانید ادویه کاری چیست و درباره خواص آن بیشتر بدانید این مقاله را بخوانید.
Reviews
There are no reviews yet.